De toekomst van MTD beloofd veel goeds.

De toekomst van MTD beloofd veel goeds.

De toekomst van MTD beloofd veel goeds. Het laatst gebrachte nieuws is de overname van het merk Robomow® in juli jongstleden.

In 2018 introduceren we dan ook nieuwe series robotmaaiers onder de merken WOLF-Garten én Cub Cadet. Daarnaast breiden we het assortiment accugereedschap uit met een 40V serie onder het merk MTD en een 80V serie onder het merk Cub Cadet. Met trots presenteren we EXPERT OMEGA en XM ENDURO SERIES zijnde de twee nieuwe series dealermaaiers. We vieren uitgebreid de 35e verjaardag van het multi-star® klik-systeem tuingereedschap met een nieuwe look en nieuwe producten. En als spreekwoordelijke kers op de taart zullen we het als ‘zeer goed’ beoordeelde Natura Bio graszaden & meststoffen programma uitbreiden met specifieke voedingsstoffen voor de eetbare tuin en de siertuinen. Naast de introductie van nieuwe producten, zullen we een aantal producten en machines vernieuwen, zodat zij voldoen aan de laatste technologieën en technieken en zodoende passen binnen een modern assortiment aan tuinmachines en gereedschappen. MTD Products Netherlands B.V. heeft de afgelopen jaren getracht zich te profileren als leverancier met het breedste aanbod aan tuingereedschappen en –machines. Zoals gezegd, de toekomst biedt goede perspectieven, die we graag met u delen.

Zero-Turn modellen Cub Cadet 
Cub Cadet is altijd op zoek naar verbetering van machines. In 2018 presenteert het merk twee nieuwe modellen in de Zero-Turn PRO SERIES. Cub Cadet heeft zijn assortiment voor professionals uitgebreid in beide uiteinden. Naast de bestaande twee modellen is de Z1 122 een nieuw entry level model, een combinatie van prijsbewustheid en kracht. De Z1 122 heeft bedieningshendels en is uitgerust met een Kohler EFI motor voor serieuze kracht en extreem hoge efficiency. Deze motor bespaart tot wel 25% brandstof in vergelijking met motoren in dezelfde categorie. Aan de andere kant is de Z7 183 de absolute TOP van het assortiment - ongelooflijk krachtig en onvergelijkbaar comfortabel. Simpelweg de perfecte oplossing voor professionals. Het model Z7 183 is uitgerust met een stuurwiel en bovenal het sterkste maaidek verkrijgbaar in de markt. Met een maaibreedte van 72” biedt dit model een extra groot bereik. Tijdens het gebruik van deze uitstekend presterende Zero-Turn grasmaaier is de maaitijd aanzienlijk korter dan bij elke andere machine, je bespaart hiermee tot wel 20% op tijd. Beide Zero-Turn PRO SERIES modellen bieden extreem hoge nauwkeurigheid tijdens het maaien door de sublieme stuurtechnologie, zelfs in de krapste hoeken van het gazon. Nóg een voordeel, 3 jaar garantie is de standaard bij Cub Cadet.

EXPERT OMEGA en XM ENDURO SERIES de nieuwe dealermaaiers van WOLF-Garten en Cub Cadet

Optimaal en ergonomisch design in combinatie met het hoogste gebruikscomfort geeft als resultaat de EXPERT OMEGA en de XM ENDURO SERIES van Cub Cadet. De modellen in de nieuwe range dealermaaiers zijn echt een lust voor het oog en bieden alles waarvan je als tuinliefhebber ooit hebt gedroomd. Om te beginnen met het stabiele, duurzame, roestvrije, aluminium chassis wat in combinatie met alle andere hoogwaardige materialen zorgt voor een zeer lange levensduur van deze grasmaaiers. De optimale vormgeving van het maaidek is zo ontworpen dat al het maaiafval direct naar de grasopvangzak wordt gevoerd. Om de bediening van de dealermaaiers zo comfortabel mogelijk te maken, is gedacht aan een ergonomisch design van de duwboom met een anti-vibratie systeem. De handgreep is in twee posities verstelbaar en voorzien van een softgrip. De hendels voor het in hoogte verstellen van de duwboom en het instellen van de maaihoogte zijn met één hand te bedienen. Met de keuze uit een maaibreedte van 46 cm of 53 cm, met of zonder elektrostart en de verschillende typen aandrijving, is er altijd een EXPERT OMEGA of XM ENDURO SERIES dealermaaier die aan de wensen van de gebruiker voldoet. Ook bij WOLF-Garten is 3 jaar garantie de standaard.  

Robotmaaiers: LOOPO van WOLF-Garten én XR ENDURO SERIES van Cub Cadet

De overname van het toonaangevende merk Robomow® in juli jongstleden brengt veel moois voor de toekomst. De expertise, kennis en kwaliteit van Robomow is terug te zien in de nieuwe modellen robotmaaiers LOOPO van WOLF-Garten en de XR ENDURO SERIES van Cub Cadet. De nieuwste technologieën en technieken, de kenmerkende eigenschappen en de hoogste kwaliteit komen samen in deze nieuwe ranges aan robotmaaiers. WOLF-Garten presenteert 5 modellen variërend in capaciteit van 150 – 1.200 m². Cub Cadet gaat een stapje hoger met 6 modellen variërend van 500 – 3.600 m². Uiteraard zorgt elk model ervoor dat de gebruiker optimaal kan genieten van zijn/haar vrije tijd. Met de gebruiksvriendelijke app, sta je altijd in verbinding met de robotmaaier en ben je ten alle tijden op de hoogte van de meest accurate machinegegevens. Een perfect gemaaid gazon was nog nooit zo gemakkelijk!

MTD biedt voortaan ook de vrijheid van accu 

Iedere tuinliefhebber wil niets liever: het ervaren van de vrijheid en het gemak van goed tuingereedschap op accu. Onbeperkte mogelijkheden, licht van gewicht en hoge gebruiksvriendelijkheid zijn een aantal omschrijvende kernwaarden van het nieuwe 40V accugereedschap voor in de tuin van het merk MTD. Een goed doordacht concept, gebruik één accu voor meerdere machines, prijsbewuste kwaliteit noemen we dat. De totale 40V accurange bestaat uit een heggenschaar, bladblazer, trimmer, kettingzaag en stokzaag. Zo zijn de meest voorkomende tuinwerkzaamheden gedekt. Geen lange verlengkabels of milieubelastende brandstoffen meer nodig tijdens het snoeien van de haag of het zagen van takken in hoge bomen. Hierdoor neemt de bewegingsvrijheid toe en daarmee ook het gebruiksgemak. Tuinieren met gebruik van machines? Kies dan voor tuinmachines op accu, het meest milieuvriendelijk!  

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief