De top 5 van meest gelezen berichten op groenemarkt.nl

De top 5 van meest gelezen berichten op groenemarkt.nl

Inmiddels zijn we zo'n vier maanden onderweg met onze website en social media berichten. Voor ons tijd kort te evalueren. Welke berichten die we plaatsen kunnen rekenen op uw belangstelling, is er een toename zichtbaar in bezoekersaantallen, kortom hoe kunnen we u als ondernemer in de branche nog beter ondersteunen in uw communicatiemogelijkheden.

Top 5 berichten

1     Productnieuws
2     Branchenieuws
3     Vacatures in de branche
4     Tabellen uit de Jaargids   
5     Boomkwekerij berichten

Duidelijk is dat productinnovaties en nieuwe producten kunnen rekenen op uw belangstelling. De site is daarmee een goede aanvulling op het werk van uw accountmanager richting de markt. Ook berichten die onder de categorie branchenieuws vallen worden gewaardeerd. Onder branchenieuws vindt u ondermeer personeelswijzigingen, cijfermatige informatie, opvallende zaken uit de branche etc. Vacatures worden vooral veelvuldig geretweet en bereiken daardoor een groot aantal potentiele lezers. Niet alleen onze branche heeft moeite de juiste mensen aan zich te binden, we zien dat ook in andere branches terug. Op het zelfde moment is er kennelijk behoefte vanuit de werkgevers om de vacatures breeduit te verspreiden. (Groene Markt heeft daarvoor niet alleen de website maar ook het twitteraccount @GM_banen) . Voor het eerst vindt u ook de Jaargids en de bekende tabellen digitaal op de site. En dat verklaart dan ook mede de toename van bezoekeraantallen. 

Wat betekent dat nu voor Groene Markt?

Via ons online platform en onze social media kanalen willen wij u nog meer behulpzaam zijn in uw communicatiemix. Dat kan zowel via advertorials op de site, banners voor interessante tarieven. Uw activiteiten onder de aandacht brengen, maar vooral door uw pers- en nieuwsberichten te verspreiden via de site, nieuwsbrief en social media. Een voorbeeld zijn themanieuwsbrieven, waarbij we een bepaald thema uitwerken en u als ondernemer een mogelijkheid willen bieden uw bedrijf ook redactioneel te presenteren. Het eerste thema waar we aan denken is gericht op Persoonlijke Beschermings Middelen. Geinteresseerd om uw bedrijf te presenteren? Hier kunt u zich aanmelden.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Elders op de site kunt u zich aanmelden.

Reactie toevoegen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief