Experience Day Donkergroen Utrecht

Experience Day Donkergroen Utrecht

Een Experience Day voor geïnteresseerden in het groene vak. 

Donkergroen is trots op de nieuwe vestiging in Utrecht en viert dit geheel op eigen wijze op zaterdag 16 februari voor personeel, scholieren, familie, buren, leveranciers etc. op de Tractieweg 140 in Utrecht. Naast de officiële opening die plaatsvindt om 12.00 uur door directeur Anja Kanters en vestigingsleider Rick Berkhout, is het een Experience Day voor geïnteresseerden in het groene vak. Van jong tot oud, geschoold of ongeschoold, iedereen kan deze dag kennismaken met het groene vak, duurzame machines van Donkergroen en haar leveranciers.

Deze dag is ook voor mensen die een draai willen geven aan hun huidige carrière of nieuwsgierig zijn naar het groene vak en graag kennis willen maken met Donkergroen en haar duurzame koers. 

Tijdens deze dag is er een mogelijkheid om tijdens een speeddate kennis te maken met de talentscout van Donkergroen, Machteld Veltman – Elzinga, en wie weet is er een mooie toekomst voor jou weggelegd bij Donkergroen.

Naast het Donkergroen gevoel dat je deze dag opdoet, maak je zelfs nog kans op het winnen van een STIHL (elektrisch) accu heggenschaar.

Tijdstip: 10.00 – 15.00 uur
Datum: zaterdag 16 februari 2019
Locatie: Donkergroen Utrecht, Tractieweg 140, 3534 AP Utrecht 
Meer informatie: kijk op www.donkergroen.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief