Footprint in beeld

Footprint in beeld

Husqvarna's nieuwe hulpmiddel CO2 reductie voor groenvoorzieners.

Husqvarna lanceert een nieuwe Carbon Footprint Calculator, die groenvoorzieners helpt inzicht te krijgen in de CO2 footprint van hun machinepark en hun tevens helpt emissiedoelstellingen te bereiken. De Carbon Footprint Calculator is beschikbaar in de software voor machineparkbeheer Husqvarna Fleet Services.

FleetServices 
Als onderdeel van haar focus op duurzaamheid en ambitie om duurzame producten en oplossingen te ontwikkelen, introduceert Husqvarna de Carbon Footprint Calculator in Husqvarna Fleet Services, de software voor machineparkbeheer. Het is een datagestuurde service voor gemeenten en professionele groenvoorzieners om productiviteit te optimaliseren door middel van inventariscontrole, onderhoudsoverzicht en machinestatistieken.

Uitstoot beperken
De nieuwe tool geeft de fleetmanager een unieke kans om niet alleen de ecologische footprint van de machinepark te berekenen, maar ook om de uitstoot te beperken. De analyse-optie van de tool behandelt het volledige machinepark (elektrisch, benzine en diesel) dat is opgenomen in Husqvarna Fleet Services behalve Husqvarna Automowers die later in 2019 zullen worden opgenomen. Ook machines van andere fabrikanten kunnen met de tool worden gevolgd en geanalyseerd.

Gratis test
Diverse groenvoorzieners in Nederland hebben inmiddels ervaring met het beheren van hun machinepark via Husqvarna Fleet Services. Om meer bedrijven en instellingen kennis te laten maken met de voordelen, biedt Husqvarna nu de mogelijkheid om Fleet Services zes maanden gratis te ervaren. Voor meer informatie kunt u terecht bij de Husqvarna Professional Dealer of online via www.husqvarna.com/be-nl/gazon-en-tuin/professional/fleet-services

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief