Honda in 2016 naar de snelgroeiende markt voor handbediende accumachines voor Tuin & Park

Honda in 2016 naar de snelgroeiende markt voor handbediende accumachines voor Tuin & Park

In 2016 zal Honda toetreden tot de snelgroeiende Europese markt voor handbediende accumachines voor Tuin & Park, waarmee het bedrijf zijn bestaande aanbod handbediende apparaten met viertakt benzinemotoren voor het eerst uitbreidt.

De eerste producten die gelanceerd zullen worden, zijn een heggenschaar, een grastrimmer en een bladblazer. De producten, die geproduceerd worden door Chervon, een van de wereldmarktleiders op het gebied van elektrische motoren en accu’s, zijn verkrijgbaar met een keuze uit twee accu’s en twee opladers.

De uitbreiding zal Honda’s aanbod voor Tuin & Park nog breder en daarmee aantrekkelijker maken, omdat Honda hiermee tegemoetkomt aan de behoeften en voorkeuren van de klant. Honda’s uitbreiding komt precies op het juiste moment, want er vindt momenteel een duidelijke verschuiving plaats naar accumachines voor Tuin & Park. Honda gelooft dat de accutechnologie nu voldoende is ontwikkeld om goede prestaties, lange gebruiksduur en snel opladen te garanderen.

Pierre Vallet , directeur van Honda Motor Europe Power Products divisie zegt: “Hoewel veel klanten nog steeds blij zijn met de capaciteit, prestaties en kracht van handbediende apparaten op benzine, beginnen steeds meer klanten de voordelen te zien van het gemak en de bruikbaarheid van accumachines. Daarom is Honda’s uitbreiding van zijn productenaanbod een logische vervolgstap naar een breder klantenbestand. Nu de algemene trend toch richting accumachines gaat, is het voor ons het perfecte moment om tot de markt toe te treden, en we hebben plannen om in de toekomst nog verder te groeien.”

Honda’s nieuwe handbediende apparaten worden vanaf de lente van 2016 aangeboden in alle Europese filialen. Meer informatie, waaronder specificaties en prijzen, wordt in januari 2016 bekend gemaakt. 

Reactie toevoegen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief