Nieuw: Krachtige accumaaier voor de professional

Nieuw: Krachtige accumaaier voor de professional

Met de DLM460 wordt er een hele krachtige maaier toegevoegd aan de lijn accumaaiers.

2x18 V Grasmaaier 46 cm
Steeds meer professionals in het groen, ontdekken het gemak van het Makita LXT platform. De uitwisselbaarheid van de 18V LXT accu in ruim 130 machines maakt het uitbreiden van het machinepark wel heel interessant.

Met de DLM460 wordt er een hele krachtige maaier toegevoegd aan de lijn accumaaiers. Hij heeft een uitgebalanceerde koolborstelloze motor, een maaibreedte van 46 cm, en is geschikt voor velden van 800 - 1600 m².Met zijn plaatstalen maaidek en goed gelagerde wielen is hij robuust en kan hij tegen een stootje. Het verstellen van de maaihoogte gebeurt centraal en kan in 5 standen, van 20 - 75 mm. De ruime vangbak van 60 liter zorgt ervoor dat je niet elke 5 minuten hoeft te legen. Wil je niet opvangen, maar mulchen? Dat kan met deze accumaaier. Een mulchplug wordt standaard meegeleverd.

Naast de nieuwe koolborstelloze motor is de DLM460 uitgerust met het Automatic Torque Drive systeem. Dit zorgt ervoor dat de motor zijn toerental aanpast op de weerstand die het maaimes ondervindt. Maai je lang gras, dan zal het mes meer weerstand ondervinden waardoor het toerental automatisch wordt verhoogd zodat het maairesultaat optimaal blijft. Is de weerstand laag, bij kort gras, dan zal het toerental worden verlaagd. Hierdoor maakt de maaier minder geluid en zul je langer kunnen maaien op 1 acculading, tot wel 45 minuten. Een tweede set accu's is met de snellader in 45 minuten vol. 

Van particulier tot professional het Makita 18 V LXT platform biedt de oplossing.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief