Nieuwe Ferris ISX 800 Zero Turn

Nieuwe Ferris ISX 800 Zero Turn

De nieuwste maaitechnologie om de professionele sector te voorzien van superieure prestaties, kwaliteit en comfort.

De nieuwe Ferris IS ISX800 professionele zero turn maaimachine gebruikt de nieuw-ste maaitechnologie om de professionele sector te voorzien van superieure pres-taties, kwaliteit en comfort.
Beginnend met een Ferris gepatenteerd onafhankelijk veersysteem gekenmerkt door instelbare achterwaartse schokdempers en aan de voorkant onafhankelijke vering, biedt de ISX 800 de gebruikers een kans om hun maaiproductiviteit te ver-hogen. Het IS® onafhankelijke veersysteem stelt de bestuurder in staat om de rij-snelheid vast te houden en tegelijkertijd optimaal gebruik te maken van de be-schikbare PK’s. 
Omdat dit helpt om schokken en trillingen naar de machine en de bestuurder te absorberen, wordt met behulp van het onafhankelijke veersysteem van Ferris, de levensduur van de maaimachine verlengt en zorgt zo voor een comfortabele rit. 

Aangedreven door een 27-PK (2) Briggs & Stratton Commercial Turf benzinemotor. De ISX 800 komt met een 132 cm iCD™ Cutting System met achteruitworp, een standaard mulchset en een maaidek ontworpen om superieur te maaien onder een veelvoud van omstandigheden.  
De dual commercial Hydro-Gear® ZT 3400 Powertrain® transmissie zorgen voor een ongeëvenaarde kracht en duurzaamheid. De IS 3200Z heeft een voorwaartse snelheid van 0-20 km/u.
Ander eigenschappen zijn de 23” banden, een 21 liter brandstoftank, een hoge premium stoel met armleuningen, een verwijderbare bodemplaat en een inklap-bare rolbeugel. Alle beschikbare nieuwe maaitechnologien zijn opgenomen in het design van de ISX 800. De professionele sector kan rekenen op jarenlange presta-ties, productiviteit en comfort.”

Voor meer informatie: Van der Haeghe bv/Geldermalsen, telefoon: 0345-788104,  Email: info@vanderhaeghe.nl,  website: www.vanderhaeghe.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief