Voor meer gemak bij het maaien

Voor meer gemak bij het maaien

De nieuwe VIKING MB 448 VC uit de 4-serie combineert een eenvoudige bediening en de nieuwste technologie en maakt maaien zo aangenaam en comfortabel. Speciale functies omvatten de traploze Vario-aandrijving, het gemakkelijke startsysteem en een ergonomisch monostuur. Met een maaibreedte van 46 cm kan deze benzinemaaier gazons tot circa 1200 vierkante meter moeiteloos de baas.

Intelligente technologie is fantastisch, maar enkel als ze het leven makkelijker maakt en gebruiksvriendelijk is. Dat geldt zeker voor de nieuwe VIKING MB 448 VC benzinemaaier voor kleine en middelgrote gazons. Hij is ideaal voor iedereen die van grasmaaien een ontspannende bezigheid wenst te maken.
 
Eenvoudige bediening in elke situatie
Met zijn focus op comfort vereist het moderne leven technologieën die routineactiviteiten verlichten, zodat er meer tijd overblijft voor creativiteit en de aangename dingen van het leven. Technologie past naadloos in het dagelijkse leven, zowel op het werk als in de vrije tijd. Tuinieren zou tenslotte ook makkelijk én leuk moeten zijn.
 
De MB 448 VC voldoet perfect aan deze behoeften. Het ReadyStart-systeem betekent dat de motor altijd makkelijk start. Zodra u deze maaier hebt gebruikt, bent u voor altijd verkocht. Dankzij zijn lage zwaartepunt blijft hij betrouwbaar en stevig aan de grond, terwijl het manoeuvreerbaar chassis onmiddellijk reageert. 


Met de traploos verstelbare Vario-aandrijving, de krachtige motor en de uitstekende bandengrip heeft de MB 448 VC een geweldig uithoudingsvermogen en grip op hellingen. De motor is gemonteerd op speciale vibratiedempende elementen, die een groot deel van de trillingen van de duwstang dempen.
 
Voor een gemakkelijkere bediening is er ook een monostuur van robuust en duurzaam aluminium voorzien. Dit is ontworpen om de grasopvangbox gemakkelijk leeg te maken. De grote 55-liter-box is eenvoudig te verwijderen met de grote handgrepen. Het monostuur en de startkabel kunnen eenvoudig worden aangepast aan de lengte van de gebruiker. Ook de vlotte centrale maaihoogteverstelling met 6 niveaus is extreem handig.
 
Betere prestaties en handige accessoires
De speciale door VIKING ontworpen windvleugelmessen zorgen voor een perfect maairesultaat. Ze produceren een sterke luchtstroom, die het gras doet oprichten en zorgt dat het nauwkeurig wordt gemaaid.
 
De maaier kan na het maaien snel worden schoongemaakt. Het maaidek is gemaakt van hoogglanzende kunststof die vuil weinig kans geeft. Grasresten in de behuizing kunnen makkelijk worden verwijderd in de reinigingspositie. Kantel de machine gewoon naar achter en plaats ze in een stabiele positie. Het stuur kan ook worden neergeklapt voor een compacte opslag. De draaggrepen voor- en achteraan de behuizing maken het mogelijk om de maaier veilig te dragen zonder uw rug te belasten.
 
Dankzij de mulchkit kunt u de MB 448 VC met een paar eenvoudige manuele handelingen ombouwen tot een mulchmaaier. Verwijder de grasopvangbox en installeer de mulchwig en het mulchmes. Nu wordt het maaisel fijngesnipperd in het maaidek. De maaier verspreidt het gelijkmatig over het grasperk, waar het ontbindt tot een waardevolle meststof voor de bodem.
 
De MB 448 VC heeft dus veel overtuigende kenmerken die tuinieren extra comfortabel maken.

Reactie toevoegen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief