Wisseling Country Manager John Deere Nederland

Wisseling Country Manager John Deere Nederland

Met ingang van 1 januari 2016 zal Cor Kramer de positie van Country Manager Nederland innemen bij het Nederlandse Marketing- en Verkoop kantoor dat gevestigd is in Horst. Hij volgt Dr. Roland Forster op, die de functie van Branch Dealer Development Manager gaat vervullen bij John Deere International GmbH in Schaffhausen.

In zijn functie zal Cor verantwoordelijk zijn voor het managen van het Nederlandse Marketing- en Verkoopkantoor. Hij zal zich samen met de dealers gaan inzetten voor het optimaliseren van de `Dealer of Tomorrow´ organisatie, het verder verbeteren van de klantervaring en de groei van het John Deere verkoop- en marktaandeel.

Cor trad in dienst bij John Deere International in augustus 2007 als Sales Representative en vervulde daarna o.a. de functie van Project Coordinator Africa Business Council, Manager Strategic Growth Projects and Territory Manager Balkans. In 2013 startte hij zijn huidige functie als Region 2 Dealer Development Manager Sales waarin hij o.a. project manager was van het `Better Together´ Dealer evenement in Parijs.

Cor is Nederlander en in het bezit van een Bachelor of Commerce in Agribusiness van de Universiteit van Guelph Canada. In 2005 behaalde hij zijn Executive MBA in Food & Agribusiness aan de universiteiten van Wageningen en Purdue. Voordat hij werkzaam was bij John Deere was hij partner binnen het melkvee/akkerbouw bedrijf van zijn familie in Ontario Canada waarna hij een aantal jaren werkzaam is geweest bij een Animal Health & Nutrition firma als Farm Products Manager Benelux.

Cor’s kwaliteiten, zijn achtergrond en het bekend zijn met de Nederlandse agrarische sector maken hem de geschikte persoon voor deze functie.

Reactie toevoegen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief